A Második Orvosi Vélemény az Ön betegségének kezelésére specializálódott orvosok szaktudásához biztosít hozzáférést, akik személyre szabott véleményt és kezelési javaslatot adnak az elsődleges diagnózisa és kezelési terve alapján.
A MÁSODIK ORVOSI VÉLEMÉNY
A Második Orvosi Vélemény keretében a világ vezető szakorvosai vizsgálják felül az Ön állapotát, hogy a kezelés az orvoslás elérhető legmagasabb fokán történjen. Helyi és nemzetközi szakemberekkel dolgozva részletes szakvéleményt állítunk össze a betegségéről és az ajánlott kezelési módokról. A kapcsolattartást az Ön számára kijelölt esetfelelős orvos magyar nyelven biztosítja. Az esetfelelős - aki tehát maga is szakképzett orvos - kórtörténetét és a kezelés minden szempontját figyelembe tanácsot ad Önnek, és segít az elkészült szakvélemény értelmezésében és felhasználásában. A szakvélemény az Ön leletei, és az esetfelelős orvos által összegyűjtött orvosi infomáció alapján készül el. A program segítségével rövid időn belül megtudhatja, mit gondolnak állapotáról a világ vezető szakértői, lehetővé téve, hogy megalapozott döntést hozzon a következő lépésről - mindezt pedig anélkül, hogy el kellene hagynia az otthonát!
HOGYAN ZAJLIK A FOLYAMAT?

Személyes asszisztencia

Kijelölünk egy esetfelelős orvost, aki a teljes folyamaton végigkalauzolja Önt az elsőtől az utolsó lépésig.

Orvosi dokumentációk

Összegyűjtjük az Ön teljes orvosi dokumentációját, és az alapján angol nyelvű összefoglalót készítünk a betegségéről!

Kiválasztjuk a megfelelő szakértőket

A Teladoc klinikai tanácsa megvizsgálja az Ön esetét, és ennek alapján kiválasztja az Ön esetének megfelelő szakértőket.

Véleményezés

Néhány héten vagy napon belül megkapja a szakértők által összeállított szakvéleményt, benne a rendelkezésre álló alternatív kezelések leírásával, és a kérdéseire adott válaszokkal."


MI SZÜKSÉG VAN A MÁSODIK ORVOSI VÉLEMÉNYRE?
...mert mindent képes megváltoztatni:
“Olyan, mintha egy saját, személyre szabott orvosom lenne. Az Esetmenedzserem nagyon proaktív volt, és állandó kapcsolatban álltam vele. Biztos akartam lenni, hogy minden lehetőséget felderítettünk, mielőtt műtétre került volna a sor, és az Orvosi szakvélemény végül nagyon megnyugtatott.”
A SZÁMOK, AMIK FONTOSAK ÜGYFELEINKNEK
7% Szakértőink az eseték 7%-ában változtattak az eredeti diagnózison
21% Szakértőink az esetek 21%-ában javasolja a kezelés megváltoztatását
20% Pácienseink 20% -a került el felesleges műtéteket
99% Pácienseink 99%-a elégedett a szolgáltatásunkkal és a Teladoct ajánlja
.